Vrouwencirkel 28 februari 2020: “Activeer de sleutel tot je vurig zelfvertrouwen”

Het thema van vrijdagavond 28 februari zal zijn: “Activeer de sleutel tot je vurig zelfvertrouwen”.

Een avond in het teken van sleutels en sloten en symbolen die wachten om geactiveerd te worden.
Diep in ons liggen schatkistjes te wachten tot wij toegang verschaffen tot die delen van ons die onze levensenergie nog meer voluit laat stromen, waar we toegang krijgen tot wat ons innerlijk vuur doet branden waardoor we nog meer zeker van onszelf gaan voelen.

Ga jij met ons mee op deze ontdekkingsreis?

Begeer je vrouwzijn - Sleutel tot je Vurige Zelfvertrouwen

Vrouwencirkel 31 januari 2020: “Verhalen verbinden ons”

Begeer je Vrouwzijn - Vertel je Verhaal
Dit keer lieten we ons inspireren door het bordspel: 360 verhalen. Als er iets is wat ons verbindt dan is het dat iedereen vol zit met verhalen. Het bordspel sprak ons creatief denken aan door te verhalen over een bepaalde leeftijdsperiode vanuit thema’s als respect, moed, schaamte, hoop, twijfel en trots. Er kwamen grappige verhalen, beladen verhalen, intense verhalen en liefdevolle verhalen.
En alle verhalen spiegelden een stukje van ons als persoon, van de kracht en liefde die in ons allen zit terwijl we dealen met de ingrediënten die we op ons bordje krijgen.
We eindigden de avond met het Aloha ritueel. Een ritueel doet een beroep op een stukje innerlijke beleving waar woorden geen plek hebben, terwijl er tegelijkertijd een verhaal vertelt wordt. Een mooie tegenbalans na de vele woorden die we met elkaar gedeeld hadden. En wederom een prachtige manier om met elkaar te verbinden.