Vrouwencirkel 24 mei 2024: de Mandala als Energetische Poort naar Geluk:

Vrouwencirkel 24 mei 2024 mandals als poort naar geluk

Lieve vrouwen,

Een mandala als energetische poort tot geluk. Het klinkt heel hoogdravend en vooral niet toereikend om in een avondje te bereiken. Maar geluk bestaat uit bouwsteentjes, allerlei kleine handelingen die resoneren met de frequentie van je ziel en die innerlijk een gevoel achterlaten die tot tevredenheid stemt of verwondering. De energie van de Pleiaden, van de light-beings van de Pleiaden, geeft je inspiratie en moed om datgene te doen waar je echt gelukkig van wordt.

En moed en inspiratie waren volop aanwezig. Vanuit niks tot iets komen is best spannend, die eerste lijnen op een blank papier; de onzekerheid of het bijdraagt aan het geheel of uit de toon gaat vallen. Het stemmetje dat zegt dat anderen het wellicht beter kunnen en mooier. Maar alles had zijn plek in de mandala, en de tot standbrenging was een gezamenlijk proces. Zonder woorden,  zonder een goed of een fout. Iedere lijn die werd gezet droeg bij aan het grote geheel. En het eindprodukt was prachtig en vol energie.

We ervaarden allemaal dat het opgaan in het creëren van de mandala en de afstemming met de anderen om samen tot een geheel te komen een energie is die je heel erg brengt in het hier en nu, en dat het zoveel rust en voldoening gaf, zowel het creëren als het resultaat. Dat was voor iedereen een inspiratie om mee te nemen naar huis.

Lieve groeten Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 26 april 2024: 'van Woman in Chains naar Woman in Change':

Vrouwencirkel 26 april 2024-van Woman in Chains naar Woman in Change

Lieve vrouwen,

Deze avond draaide om jezelf te bevrijden van datgene wat je als een last ervaart, ofwel datgene wat je ‘gevangen’ houden.

De avond werd ingevuld met lichaamswerk. Het gaf iedereen zo’n rijke innerlijke ervaring; ik ben bang dat woorden er geen recht aan doen.

We begonnen met de energie van het lichaam balanceren door met de handen het lichaam aan te raken en geheel  vanuit het moment opkomend het lichaam te masseren of te strelen. Het was zo’n liefdevolle en ontspannen ervaring! Zowel het geven als het ontvangen was een bezigheid die je totaal in het nu brengt en een enorme verbondenheid met de ander laat voelen.

Daarna danste we op het lied van Tears for Fears: Woman in Chains. De inspiratie voor deze vrouwencirkelavond. In de herhaling van het lied wikkelden we een sjaal om het lichaamsdeel waarvan je voelde dat die ‘bevrijd’ mocht woorden en lieten we ons door de ander bevrijden. De symboliek van deze handeling werkte zo krachtig door dat het gevoel van bevrijden voelbaar resoneerde.

Het was een avond waarin energetisch heel veel gebeurde. De intuïtie was bij iedereen zo krachtig aanwezig dat we er niet over twijfelden dat we geholpen zijn door “gene zijde”.

Lieve groeten Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 22 maart 2024: Human Design

Vrouwencirkel 22 maart 2024-Human Design

Lieve vrouwen,

Deze avond gebruikten we de kennis en inzichten van de Human Design als kapstok om met elkaar in gesprek te gaan. Met een groep vol met generators en manifesting generators en één projecter was er genoeg overlap en verschil om het gesprek met elkaar gaande te houden.

Het nadenken over wat er in je leven “je motor laat aanslaan” en daarmee je energie geeft om tot actie en activiteiten te komen; en waar je in je leven jezelf “oplegde” om maar verder te gaan ook al liet het je batterij leeglopen is waardevol om te herkennen en om mee te werken.

Evenals het waardevol is dat we allemaal verschillend zijn en de ene persoon meer een speedy gonzales is en de ander meer een boedha.

Het was een fijne avond waarin we ons gezien en gehoord voelden en geaccepteerd zoals we zijn.

Warme groet, Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 23 februari 2024: Wees je eigen Mythische Wezen!

Vrouwencirkel 23 februari 2024-wordt je eigen Mythische Wezen

Lieve vrouwen,

Draken zijn voor iedereen wezens die diep gevoel van verwondering en ook nederigheid oproepen door hun grootsheid. En of het nu is dat het niet meer is voor je dan een sprookje, of dat je de kracht kunt voelen van hun aanwezigheid in het esotherische veld; deze avond gaf iedereen een superfijn gevoel, en vroeg om meer.

Er was een rustgevende meditatie begeleidt met ‘drakenadem’. Het trok iedereen naar een diepere laag van ontspanning, en met spijt verlieten we deze diepe staat van ‘zijn’ om weer terug te komen naar het hier en nu.

De kaarten van het draken orakeldek brachten ons fijne diepgaande gesprekken met een ander over de thema’s die verbonden waren met de kaarten.

Daarna ging de ‘drakenademmuziek’ weer aan en lieten we ons meevoeren op de bewegingen die voortkwamen uit het luisteren naar de muziek. Een mooie manier om de draken ons te laten inspireren om helende bewegingen te maken; om met z’n allen energie in beweging te zetten en zo  een helende cirkel te vormen. We sloten af door elkaar een woord of zin cadeau te geven. En zoals altijd als je werkt met intuïtieve energie, de woorden kwamen ‘spot on’ binnen.

Warme groet, Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 26 januari 2024: De Magie van Dromen:

Vrouwencirkel 26 januari 2024-de Magie van dromen

Lieve vrouwen,

Deze avond liet zien, voelen en ervaren hoe bijzonder dromen zijn en hoeveel waardevolle informatie er in ligt opgeslagen.

De eerste droom waarmee we aan de slag gingen leek te gaan over een werksituatie. Maar niks was minder waar. Het opstellingsveld maakte al snel duidelijk dat het een gezinssysteem bloot legde van degene waarvoor de opstelling werd gedaan. Het gaf inzicht en bewustwording, het gaf de kans om te rouwen om wat was geweest én om afscheid te nemen van wat niet meer dienend was.

De tweede droom legde bloot dat datgene waar je passie voor voelt en blij van wordt, ook een valkuil kan zijn omdat het weghaalt bij innerlijke rust. Gelukkig gaf structuur en ordening de rust die nodig was om bewust te kiezen voor activiteit of me-time.

Voor de derde droom was geen opstelling nodig, het uitspreken van de droom en de reacties die daaruit voortkwamen zette al voldoende innerlijke bewustwording in beweging om waardevol te zijn.

Het was een avond waarin iedereen een rol speelde. Met elkaar werd er zoveel energetisch werk verricht dat de shift die het bracht voelbaar was en een ieder dankbaar deed voelen.

Warme groet,

Mandy en Suzanne