Vrouwencirkel 15 december 2023:

Vrouwencirkel 15 de 2023-blijmakertje

Lieve dames,

Tijdens onze laatste vrouwencirkel van 2023 zijn we samen creatief geweest en hebben we bijgepraat, onder het genot van een kopje thee en lekkernijen. Wij hebben het ervaren als een sfeermaker voor de feestdagen.

Met een tafel voor met knutselmateriaal  zijn we ieder aan de slag gegaan met ons eigen schilderijtje. De intentie was om iets te maken waar we blij van werden. Het was nog een hele uitdaging om uit alle mogelijkheden in de vorm van frutseltjes, plaatjes, veertjes en kleurtjes tot een keuze te komen, want alleen dat al gaf een joepie gevoel. Het knippen, plakken en verfen is connecten met je innerlijke kind, en je innerlijke kind vindt het heerlijk om vanuit niets tot iets te komen door gewoon bezig te zijn, niks te hoeven en moeten, en dan ook nog in goed gezelschap te zijn.

Lieve groet van Mandy en Suzanne

Vrouwencirkelvrijdag 20 oktober 2023: 'Tarot jaarlegging'

Vrouwencirkel 20 oktober 2023-Tarot Jaarlegging

.

.

.

Deze keer hebben we gezamenlijk gewerkt aan een individueel jaaroverzicht voor 2024: een overzicht van wat de heersende thema’s/ energieën gaan worden. Voor iedere maand van het jaar zijn er kaarten getrokken om op die manier een overzicht te krijgen van je eigen ‘energetische weersvoorspelling’. Een mooie manier om een jaar lang als leidraad te gebruiken, om op terug te kijken wat er herkenbaar van was in de maand die achter je ligt en om op vooruit te blikken wat de maand vóór je aan kracht of uitdaging gaat bieden. Je zou het zelf kunnen gebruiken om een jaar lang een persoonlijk dagboek mee bij te houden.

LIeve groeten van Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 22 september 2023

Vrouwencirkel van 22 september 2023-Pendelen

Lieve vrouwen,

Zoals alle avonden hebben we ook dit keer weer een kwaliteit van de vrouwelijke energie centraal gezet. Het werken met een pendel overbrugt de kloof tussen de analytische en de intuïtieve kant in onszelf. Het laat je werken met je innerlijk weten.

Voor degene die gewend waren om met hun innerlijk weten te werken biedt het werken met de pendel talloze mogelijkheden. De pendelboeken met daarin pendeldiagrammen gaf een heel scala aan mogelijkheden om mee te werken. Het is heerlijk om in te tunen om onwetendheid, om vervolgens vanuit onwetendheid uit te komen bij uitkomsten die in jezelf iets van herkenning laten trillen.

Maar niet iedereen wist meteen in te tunen op hun intuïtief weten. Voor degene die niet of weinig bekend waren met het werken met de pendel was het veel meer vertrouwd raken met dat de pendel een verlengstuk is van jezelf en dat het vertrouwen en overgave vraagt om de pendel als verlengstuk van jezelf te laten werken. Een hele uitdaging! Maar eentje met als uitkomst heel veel voldoening.

Lieve groet, Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 9 juni 2023:

Vrouwencirkel 9 juni 2023-boodschappen uit de voorouderlijke lijn

Lieve vrouwen,

We hebben een hele wonderlijke avond met elkaar meegemaakt. Onze voorouders uit zowel de mannelijke als de vrouwelijke lijn hebben zich laten horen. Kernthema was dat in elk familiesysteem er zwaarte is en ook lichtpunten.

Ik durf te zeggen dat we allemaal tot in onze poriën geroerd waren door het tot stand komen van verbindingen tussen deze zijde en hen die zijn overgegaan. De verbindingen maakte het mogelijk dat positiviteit weer ging stromen in de voorouderlijke lijnen. De zwaarte die in ieder van ons zo sterk gevoeld kan worden, maakte plaats voor licht en blijdschap.

We zijn blij met weer een fijne avond met gelijkgestemden.
Lieve groet, Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 14 april 2023: ``Sacred Space, Natuurwezens en Eenheid``:

Vrouwencirkel 14 april 2023-Sacred Space, Natuurwezens en Eenheid

Lieve vrouwen,

We hebben 5 nieuwe vrouwen mogen verwelkomen vanavond. Het is hartverwarmend dat er zoveel belangstelling is om als vrouwen met elkaar te verbinden en te werken met vrouwelijke hartsenergie.

Van alle thema’s die in de afgelopen jaren voorbij zin gekomen was de driedeling: natuurwezens, Sacred Space en Eenheid degene die in het meest esoterische vlak lag op de lijn van de vrouwelijke energie. Het vroeg van Mandy en Suzanne om voluit te vertrouwen dat zich zou aankondigen wat passend was bij de energie van deze avond. En tjonge, jonge; het diende zich voluit aan. Het kwam in een sfeer van vertrouwen en een gevoel van verbinding die door iedereen voluit werd ervaren. Of diegene nu al vertrouwd was of voor het eerst. Eén van de deelnemers zei: ” hier zijn is als een warm bad, dat is al sacred space!

Met z’n allen creëerden we een prachtige sacred space met de meegebrachte voorwerpen. Het was een lust voor het oog en het straalde sereniteit uit: zichtbaar en voelbaar. En zoals altijd: zo buiten, zo binnen. De sacred space reflecteerde ons prachtige innerlijk. We maakten een deelrondje over welk voorwerp ons het meest aantrok. Het gaf ons woorden die in verbinding waren met onze diepste essentie. Dat is magie! En dat is wat het natuurwezen in onszelf is: pure stralende magie.

Lieve groeten Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel 10 maart 2023 - Positieve energie in je lijf nestelen:

Vrouwencirkel vrijdag 10 maart 2023-positieve energie nestelen

Lieve vrouwen,

We hebben gewerkt met hoe je positieve energie kan nestelen in je lichaam en mind. Bijzonder voor ons was dat we dit mochten doen met de vrouwen die vanaf het eerste begin meedoen met onze vrouwencirkel. Op 8 april 2023 bestond de vrouwencirkel 4 jaar, memorabel om dit te vieren met de mensen van het eerste uur.

Het is altijd bijzonder dat iedere vrouwencirkel zo verschillend is van de andere cirkel. Niet enkel door de mensen die er zijn, maar vooral doordat ieder thema een eigen energie teweeg brengt. Soms is dat stilte en contemplatief, een andere keer voelt het krachtig of juist super zacht. Deze keer was het heel erg luchtig; de positieve energie die we wilden nestelen gaf ook daadwerkelijk een positieve vibe en ook veel gelach.

Met elkaar maakten we voor de ander een positief stappenpad. Met kaarten die we zelf voor de ander hadden geschreven. En voorwerpen die we uit Sarvata verzamelden aan de hand van ingevingen. Het voorbereiden van het pad was als de voorbereiding van een feestje. Degene die in de wacht zat hoorde veel gelach en gegiebel. Het lopen van het stappenpad dat voor je was gemaakt gaf een ieder een eigen beleving. Overkoepelend was het voor allemaal een hele fijne ervaring met inzichten die warm voelde in ons hart.

Vrouwencirkelavond 10 februari 2023: 'Ademruimte Creëren:

Vrouwencirkel 10 februari 2023-Ademruimte

Lieve vrouwen,

Er is deze keer gewerkt met oefeningen om de Nervus Vagus te kalmeren en zo ademruimte te creëren.

Mandy en Suzanne wilden met de groep delen, vanuit onze eigen ervaringsgerichte gereedschapskist, wat wij hebben ingezet op die momenten/periodes dat op een diep niveau in onszelf er moeheid, wanhoop, frustratie en overbelasting aanwezig was. Die diepere lagen in onszelf en in ons lijf vragen om support en wel op een diep niveau. Wij hebben ervaren dat oefening met de nervus vagus en de meridianen het lichaam daarin kan steunen.

Dus ging de groep dit keer via ‘doen’ onderzoeken wat het doet, mentaal en fysiek, om het lichaam bewust het signaal te geven: ‘ je bent veilig’, ‘je mag ontspannen en ontspannen blijven’. Met een begeleide meditatie met ademhalingsoefeningen en massage-oefeningen om de nervus vagus te kalmeren en EFT-oefeningen zijn we samen aan de slag gegaan. En gezien de hoorbare zuchten en geeuwen werd er het nodige effect bereikt.

Daarna hebben we nog een rondje gemaakt wat een ieder uit zijn eigen gereedschapskist gebruikt op stressvolle momenten of in stressvolle periodes.

Vrouwencirkelavond 13 januari 2023: Het jaar van het Konijn: Wat betekent dit zoal voor jou?

Vrouwencirkelavond januari 2023

Lieve vrouwen,
De eerste vrouwencirkel van 2023 zit er op en stond in het teken van het Chinese jaar van het Konijn. We hebben weer twee nieuwe dames mogen verwelkomen in ons midden. Er was ruimte om te delen hoe 2022 ‘het jaar van de Tijger’ voor je is geweest en wat je verlangens zijn voor het komende jaar. Vervolgens hebben we tweetallen gevormd aan de hand van wat er bij je resoneerde in de verhalen van de andere vrouwen. En hebben we elkaar een reading gegeven over 2023, het jaar van het konijn, aan de hand van een beeldende collage. Dit is een mooie techniek om je verstand uit te schakelen en volledig te vertrouwen op je intuïtie. Suzanne en ik vonden het erg mooi om ook nu weer te ervaren dat we allemaal kunnen varen op onze intuïtie en dus op onze vrouwelijke energie.
De resultaten waren weer zo spot on en herkenbaar voor de ontvangster van de reading. In het voorbeeld zie je de collages van de readings die Suzanne en ik mochten ontvangen.

Spreekt onze manier van samenzijn je aan?
Voel je uitgenodigd om je bij ons aan te sluiten.
Lieve groeten Mandy en Suzanne