Vrouwencirkel 5 juli 2019: ``Laat jouw Licht Stralen``

Vrouwencirkel Nijmegen - Laat jouw licht stralen
De vrouwencirkel van vrijdagavond 5 juli 2019 a.s. zal in het teken staan van jouw licht laten stralen. En zal plaatsvinden in de buitenlucht van Nijmegen. Als de weergoden ons tenminste goedgezind zijn. Eén van de deelneemsters neemt haar gitaar mee en vermoedelijk zullen we samen zingen.

Wil je alvast een voorproefje van wat je van het zingen kunt verwachten?
Klik dan hier!

Klik hier als je je wilt opgeven voor de vrouwencirkel van 5 juli 2019:
Of bel met Mandy: 06 155 781 82 of Suzanne: 06 220 767 59 (vanaf 24 juni 2019)

Lieve groeten, Mandy en Suzanne

Vrouwencirkel Nijmegen - Inner glow

Vrouwencirkel 7 juni 2019: Ik ben het waard om Goed voor Mezelf te Zorgen``

nor
De Vrouwencirkel van 7 juni stond in het teken van ‘beïng Present” en jezelf toestaan om te genieten van je ‘quilty pleasures’. Het was wederom een mooie en inspirerende bijeenkomst. In de aanloop werden we al uitgedaagd door de voorbode van een naderende storm, om bewust te kiezen ‘present’ te zijn. We hebben onze quilty pleasures gedeeld, en vooral ook degene waar we ons voor schaamden of schuldig over kunnen voelen: Genieten van horror of van harde muziek als je de 50 gepasseerd bent, of allemaal lekkere dingen voor jezelf kopen en die dan achter elkaar lekker oppeuzelen, en ook nog een jaar vastknopen aan je sabbatical terwijl je man het inkomen binnenbrengt. Om onszelf vrij te maken van schuldgevoelens hebben we onze buiken los gedanst, en afgesloten met uitspreken dat we ‘het waard zijn om …” Ja inderdaad, wij zijn het waard om goed voor onszelf te zorgen, wij zijn het waard om de tijd te nemen om uit te vinden wat we willen met ons leven, we zijn het waard om gezien te worden, we zijn het waard om geld te investeren in onszelf. “And it feels good”

Vrouwencirkel 12 april 2019: Laat jouw licht stralen:

Vrouwencirkel Begeer je Vrouwzijn - 12 april 2019
Voor het eerst met deze 5 bijzondere vrouwen samengekomen. Dat is altijd even aftasten. Maar we hebben de weg naar de verbinding met elkaar gevonden. Wat ons in ieder geval verbind, is dat we allemaal het verlangen voelen om ons te verbinden met andere vrouwen en te werken met de zachte, vrouwelijke energie, en ‘vrouwendingen’ doen. In ons dagelijks bestaan raken we allemaal het contact kwijt met deze zachte energie, en staan we terugkerend op de overlevingsstand. En wat zo fijn was, is dat je in deze vrouwencirkel niet hoeft te overleven. Je mag er zijn, je bent welkom met alles wat in je leeft. Jouw levenslicht mag gezien worden en doet er toe.

Vrouwencirkel 10 mei 2019: Ontdekken van de mannelijke energiestroom:

Vrouwencirkel 10 mei 2019 - Artemisenergie
Hmm, Artemis, dat is toch die godin die met haar nimfen en pijl en boog door de bossen rende? Heb ik daar ook kenmerken van dan? Ja, we hebben allemaal overeenkomsten met haar. Artemis was een godin met heel veel mannelijke energie. Ze staat symbool voor dat deel in ons wat onafhankelijk wil zijn en goed voor zichzelf zorgt. Ze was beschermer van vrouwen in nood, en een boegbeeld bijvoorbeeld van de vrouwenemancipatie. Maar ze was ook godin van de maan, en beschermster van de natuur en de dieren. In eerste instantie leefde de godin niet zo bij de deelneemsters, maar gaandeweg de avond kwam ze tot leven, en is ze vastgelegd in onze collages. En we hebben allemaal zo onze eigen verlangens op dit vlak. Zo wil de ene vrouw meer voor zichzelf durven opkomen en zichzelf laten zien, en voelt de andere vrouw dat ze meer in contact wil komen met haar spirituele kant en naar binnen wil keren.