…..
Vrouwencirkelavonden: Een samenzijn met andere vrouwen en werken met onze vrouwelijke energie

Vrouwelijke energie is een feestje om mee te werken. Het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Een vrouwencirkel is een prachtige manier om dit te doen.

Vrouwelijke energie komt pas echt tot haar recht als je dit samen met andere vrouwen deelt en toepast. Voel je de potentie die hier in zit?

Wat kan je verwachten?

We omarmen onze vrouwelijke energie en gaan in ieder geval intuïtieve en helende werkvormen en rituelen doen. Hierbij kun je denken aan:  begeleide meditaties, sjamanistische rituelen, energiewerk aan de hand van collages en tekeningen en het opstellingenwerk. Ook gaan we werken aan de hand van thema’s die in ons dagelijkse leven terugkeren, we duiken in de taboesfeer en ontmoeten delen van onszelf die we buiten gesloten hebben.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat over het werken met onze vrouwelijke energie. We laten niks onbenut wat jou dichterbij jezelf brengt, en bij jouw kracht.

Er is ruimte voor jouw persoonlijke vragen en inbreng. Thema’s worden door ons afgestemd op jullie behoefte.

Ervaar de kracht van het delen met andere vrouwen en sluit je aan bij onze vrouwencirkel:
Je kunt je opgeven voor de vrouwencirkel via deze link: https://begeerjevrouwzijn.nl/?page_id=14
Of bel met Suzanne: 06 220 767 59, of Mandy: 06 155 781 82

Lieve groeten, Mandy en Suzanne

PS: Kijk ook op onze Scrapbookpagina. Hier vind je de thema’s van de vrouwencirkelavonden die we al gedraaid hebben. Ze krijg je een indruk.

 

Vrouwencirkelavonden 2019:

  • Data:
    vrijdag 8 maart, vrijdag 12 april, vrijdag 10 mei, vrijdag 7 juni, vrijdag 5 juli, vrijdag 2 augustus, vrijdag 30 augustus, vrijdag 27 september, vrijdag 25 oktober, vrijdag 22 november.

Locatie:

  • Sarvata, Schependomlaan 17E in Nijmegen!

Tijd en Kosten:

  • Van 20.00 - 22.00 uur. €10 per bijeenkomst!