…..
Workshop: “Spreek de heldin in jezelf aan”

Begeer Je Vrouwzijn heeft de intentie om ons als vrouwen krachtiger te laten voelen. In het kader van de Internationale Vrouwendag hebben we op 8 maart een vrouwencirkel aangeboden die in het teken stond van heldinnen. Dit was zo’n succes dat we het thema Heldin uitgewerkt hebben in een dagworkshop. Wil jij ook in contact komen met jouw innerlijke heldin? Schrijf je dan nu in voor de workshop “Spreek de heldin in jezelf aan”: een workshop voor vrouwen onder professionele begeleiding van Suzanne van Campen en Mandy de Meyer.

Inhoud van de workshop

We gaan een ritueel doen waarin je in contact komen met de heldin in jezelf, en wat haar motiveert en remt. We hebben allemaal een heldin in onszelf, ook al zijn we ons hier vaak niet van bewust.

Het is een krachtig ritueel, omdat je uit je comfortzone stapt en actief iets aanpakt waar je verder mee wilt komen. Dit gebeurt in verbinding met andere vrouwen, die ook de heldin in zichzelf aanspreken en in actie komen. Wat het ook zo krachtig maakt is de ervaring dat je het weliswaar zelf doet, maar dat je niet alleen bent.

Om de heldin in jezelf aan te spreken heb je zowel mannelijke als vrouwelijke energie nodig. Ook hier beschikken we allemaal over. Vrouwen hebben naast vrouwelijke energie ook een mannelijke energiestroom. En mannen hebben naast mannelijke energie, ook een vrouwelijke energiestroom. De kunst is om ze in jezelf te herkennen, op te kunnen roepen en in te zetten voor datgene wat jij wil realiseren.

Wees er op tijd bij, want er is slechts plek voor 30 vrouwen! Naast vrouwen zijn genderneutralen en transgenders van harte welkom, want het gaat om vrouwelijke energie. Je kunt je inschrijven door je naam en emailadres in te vullen via deze link: https://begeerjevrouwzijn.nl/?page_id=14

Voor vragen over de inhoud van de workshop of opgave voor de vrouwencirkelavonden:
Mandy de Meyer en Suzanne van Campen
Mandy: 06 155 781 82
Suzanne: 06 220 767 59
Email: info@begeerjevrouwzijn.nl

Eerstvolgende workshop:

Zondag 18 augustus 2019 van 10.00 – 16.00 uur!
Inloop om 09.45 uur.

Locatie:

Sarvata, Schependomlaan 17E in Nijmegen!

Kosten:

€99, inclusief Lunch!